Benvinguts.La vostra salut en mans de professionals
 
 

La fisioteràpia com una de les disciplines de salut és aquella teràpia que etiomologicament significa tractar les diferents patologies a través d´agents físics.Segons l´OMS defineix la fisioteràpia com l'art i la ciència del tractament per mitjà de l'exercici terapèutic, calor, fred, llum, aigua, massatge i electricitat. A més, la fisioteràpia inclou l'execució de proves elèctriques i manuals per a determinar el valor de l'afectació i força muscular, proves per a determinar les capacitats funcionals, l'amplitud del moviment articular i mesures de la capacitat vital, així com ajudes diagnòstiques per al control de l'evolució.

fisio

 

Amb més de 15 anys d´experiència i tradició a Vilanova i la Geltrú treballem en una sala de més de 70m2 amb els tractaments més innovadors i aparells d´electroteràpia. Especialment utitlitzem la teràpia manual com a eina indispensable per a un tractament enfocat i focalitzat per al pacient amb qualsevol tipus de patologia. Tractem qualsevol tipus de patologia de la columna vertebral ( lumbàlgies, cervicàlgies, hèrnia discal, protusió discal, escoliosi, etc), disfuncions de l´ATM, vèrtigs, cefalees, intervencions quirúrgiques de les extremitats ( ruptura del LCA, fractures,esquinçs, meniscsectomies, etc), tendinitis o sobrecàrregues musculars produïdes per la pràctica esportiva. 

Actualment oferim als nostres pacients fisioteràpia esportiva, traumatològica, reumàtica, neurològica, geriàtrica, respiratòria i domiciliària.